Akvellmålningar, svenska västkustmotiv, franska akvarell motiv & landskapsmålningar. Realistiska akvareller, kustmotiv & landskapsmålningar ! Beställ ditt favoritmotiv av akvarellkonstnären Lisa Roxvall.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 
Hem Galleri Om mig själv Referenser Utställningar Beställa Kontakt
 

Om mig Själv

Jag är född i Göteborg men uppvuxen i Mölndal. Jag har tillbringat alla mina somrar, sedan jag var liten, på Tjörn och Västkusten. Västkusten och havet ligger mig varmt om hjärtat och det känns naturligt och inspirerande att återge motiv därifrån.

Jag har utbildat mig på pedagogen i Bild och form. Jag började måla olja 1978. När jag flyttade till England fick jag lite egen tid och började måla på allvar och sedan dess har det mest blivit akvarell. Efter England flyttade jag till Frankrike och bodde där i 5 ½ år. Därifrån har jag också fått mycket inspiration.

Akvarell har jag lärt mig naturligtvis mest genom eget praktiserade och ihop med ledning av konstnären Paul Smith från Stratford upon Avon. Har även gjort bildvävnad,olja och keramik ihop med konstnären Barbro Bergendal.

Under min tid i Frankrike, Lyon, målade jag ihop med följande konstnärer : Monique Saez, Jeanne Bertrand- Morel och Georges Avril.
Lisa Roxvall
Lisas Akvarell utställing Lisa sitter och målar Akvarell

Copyrights © 2006 Katjas Art Studio & Lisa Roxvall - All rights reserved.