Akvellmålningar, svenska västkustmotiv, franska akvarell motiv & landskapsmålningar. Realistiska akvareller, kustmotiv & landskapsmålningar ! Beställ ditt favoritmotiv av akvarellkonstnären Lisa Roxvall.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 
Hem Galleri Om mig själv Referenser Utställningar Beställa Kontakt
 

Referenser


Mina upplevelser av Lisa Roxvalls alster

Denna fantastiska tavla, som Lisa Roxvall har skapat, ger mig direkt en känsla av vikten av att ”Fånga dagen”. Den ger mig uttryck för värme, kärlek och mognad.
Denna tavla tillsammans med flera andra av Lisa Roxvall pryder mina väggar. Jag uppskattar konsten att måla surrealistiskt, där det ges möjlighet att associera fritt och jag föredrar akvarellmålningar. Jag har förärat min dotter på 20-årsdagen, med en helt underbar tavla från Lisa Roxvall. Den skapades genom min bild av ”Lycka till i framtiden” och vad som känslomässigt engagerat min dotter oerhört. Det blev två händer, en fri fågel, hennes egen häst, allt målat i ett vackert motiv vid havet.

Denna personliga gåva blev oerhört uppskattad och ett minne för livet.

Jag kan varmt rekommendera er att bilda er en alldeles egen uppfattning om Lisa Roxvalls konstnärliga ådra, som har fört med sig många värdefulla tankar och upplevelser till mig och min omgivning.

Från en mycket nöjd ägare av alster från Lisa Roxvall /Margaretha Hjelm

Margaretha Hjelm med hennes Akvarell


Lisa Roxvall, vår favoritkonstnärinna


För oss har Lisa stadigt utvecklat sin konstnärliga ådra. I sin målning visar hon ofta prov på en hög grad av detaljrikedom med mycket glädje i sina akvareller. Produktionen har under åren blivit alltmer varierande och idag har hon ett stort utbud av alster, som hon gärna delar med sig av på olika utställningar. Säkrast är att se hennes årliga sommarutställningar i Skärhamn.

Bertil o Jill Larsson

Bertil Larsson med sin Akvarell
Jill Larsson med sin Akvarell

Här visar jag stolt upp Lisas allra första akvarell som hon målat under sina år när hon bodde i England. Denna målning är inspirerad från en ”ebbande” strand i Wales 1991. Innehavare: Bertil o Jill Larsson

Målning av Lisa vunnen av Jill under en skandinavisk midsommarfest 1994 på vinslottet CHATEAU DES RAVATYS, BEAUJOLAIS, Frankrike. Innehavare: Jill Larsson

 

Bertil o Jill Larsson
Akvarell på vår nya ”Daycruiser’’ med Marstrands fästning i bakgrunden. Beställd av goda vänner som 50-årsgåva. Innehavare: Bertil o Jill Larsson, Önnered, Göteborg


Min vägg med Lisa Roxvalls akvareller

Jag har sedan flera år tillbaka varit på Lisa Roxvalls sommarutställningar i Skärhamn. Redan första gången blev jag mycket förtjust i hennes akvareller med kustmotiv. Jag har varje sommar köpt en sådan akvarell och de pryder numera en hel vägg i mitt hus. Akvarellerna med sina ljusa och finstämda färger lyser på ett alldeles underbart sätt upp rummet.

 Göran Dahlgren, Göteborg


Göran Dahlgren
Copyrights © 2006 Katjas Art Studio & Lisa Roxvall - All rights reserved.